Ако някога сте опитвали оригиналният Prada Candy сигурно няма как да не искате да опитате и новите 3 парфюма които от модната къща ще покажат през 2015-та година. Това са Prada Candy Kiss наследник на оригиналната версия, Candy L’Eau Kiss цветен ориенталски аромат и Candy Florale Kiss който е най-цветният от трите парфюма.

Новите парфюми от Prada са дело на парфюмерът Даниела Роше Андрие, която е отговорна за цялата линия от създаването и. Новите ухания както и предходните версии са малко по „необичайни“ и подходящи за по-прохладно време.

Prada Candy KissPrada Candy Kiss 2015

Парфюмът спада към ориенталските парфюми, той има доста минималистичен аромат съставен само от нотките на карамел, мускус и бензоин. Ароматът му е опакован в новият флакон, на линията и ще се предлага във разфасовки от 50мл Eau de Toilette.

На какво мирише Prada Candy Kiss

Връхни нотки: мускус;
Сърдечни нотки: бензоин;
Базови нотки: карамел;

Prada Candy Florale KissPrada Candy Florale Kiss

Florale Kiss също е парфюм от групата на ориенталските ухания. За разлика от другите 2 парфюма обаче той е с подчертано цветни нотки които идват именно от гарденията, едно от най-силно ароматните цветя.

На какво мирише Prada Candy Florale Kiss

Връхни нотки: лимончело;
Сърдечни нотки: гардения;
Базови нотки: мед, мускус, карамел и бензоин;

Prada Candy L'Eau KissPrada Candy L’Eau Kiss

Балансираният аромат на Prada Candy L’Eau Kiss съчетава в уханието си свежи цитрусови нотки, лекият аромат на сладък боб и ванилия.

На какво ухае Prada Candy L’Eau Kiss

Връхни нотки: микс от цитрусови плодове;
Сърдечни нотки: цветове от сладък боб;
Базови нотки: мускус, карамел и бензоин.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

0 1430

0 1613

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар