Сигурно вече сте усетили вибрацията която се носи безгрижно във въздуха? Смесицата от топеният сняг, бавната смърт на зимата и идващата пролет с умората която незнайно защо се появява. И какво по-хубаво от това да посрещнем топлото време с чифт нови и много по-женствени обувки, докато се отърваваме от пропитите със сол и измъчени вече зимни ботуши?

Ами, Събота е и защо да не се обуете в нещо по-танцувално, нещо по-искрящо, нещо в небесно син цвят или на игриви точки? Защо направо не се обуете в някои от тези обувки, които дори и танцуващите кралици от ABBA биха одобрили?

Да точно такъв тип обувки ще видите в тази статия, и се пригответе по-дълбоките чанти защото тези модели не са от най-достъпните!

Saturday_zara-c39008 Можете да се сдобиете с този модел на Zara само за 189лв. Моделът е с каталожен номер C358009 и се очаква да дойде с пролетната колекция.

Aperlai Geisha Doll pump

 

Aperlai Geisha Doll pump е един от по-скъпите модели като цената му е малко над 1600лв. и за жалост може да бъде намерен само във farfetch.com

Gucci Claudie denim platfor

Следващият модел е Gucci Claudie denim platform, този отворен сандал има изключително изчистен дизайн с който Фирмата се слави. Цената му е 1340лв.

YSaint Laurent snakeskin and leopard-print

YSL snakeskin and leopard-print platform sandal е смесица между леопардов принт, змийска кожа и червен ток. Скандалният сандал има и скандална цена която надвишава 2900лв.

Red Valentino polka-dot leather

Много красива и не толкова скъпа обувка предтавиха от Valentino, която беше наречена Red Valentino polka-dot leather  и струва малко над 930лв.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар