Какво е най-важното и новото във визията за пролетта на 2015? Когато се стигне до изборът на визия най-важното е винаги да се обърне достатъчно внимание на детайлите! Както знаете най-дълготрайно впечатление винаги остават тези неща които вникват в детайл, те оставят следа която не е просто следа, а муза ако щете, нещо от което черпим впечатление и ни служи за пример и ориентир.

И когато искаме да променим визията си в почти всички случаи стигаме до подмяна на гардероба си! А това задължително означава да отидем на пазар и да си купим правилните обувки, чанти, колани или обеци всичко онова което наричаме аксесоари!

Вижте по-долу някои интересни аксесоари и тенденциите при тях които правят най-голямо впечатление и които ще „контролират“ играта през 2015-та година.

Равните подметки!

По всичко личи, че практичността, индивидуалността и удобството са на първо място при дизайните тази година, и какво по практично от сандали, чехли или кецове с плоска подметка?

Супер луксозни чанти

Наричаните преди IT чанти са изключително модерни и тази година ще видим доста шантави модели!

Колиета. Кой обича да е изящен?

Колието е аксесоар, който трябва да е подбран правилно и най-добрият вариант е то да бъде възможно най-изчистено, но с достатъчен детайл и стил, който да допълни цялостната визия. Какво ще кажете за тези?

Може ли без токчета?

А къде забравихме и малките ръчни чанти?

Още един аксесоар без който някой не могат, особено в по-неангажиращите ситуации!

Били ли сте Гладиатор?

През този сезон сандалите тип гладиатор просто ще бъдат тотален хит, възползвайте се от това и вище няколко интересни модела които се откроиха на изминалата модна седмица в Париж.

Обеците!

За малко да ги забравим, въпреки че са един от най-често срещаните синоними на думата аксесоар…

Коланите от междузвездни войни!

Ако си мислите, че киното не влияе на модата може би няма да сте много прави! Погледнете следващите снимки и кажете дали греша!

ВИЖТЕ ОЩЕ

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар