Обувките са прекрасен начин да акцентирате върху долната част от тялото си или пък да я скриете. Това зависи главно от начинът по който съчетавате обувките с тоалета си. Ако изберете по семпъл тоалет и влезете в изящно лъскави червени платформи със сигурност всички ще погледнат първо към прасеца ви, не случайно знакът „Стоп“ е направен в червен цвят! Ако изберете пък по-шарени дрехи можете да минете както с по-семпли така и по-цветни обувки, като обаче акцентът няма да е в долната видима част, поне в общият случай!

Но това не покрива въпроса „Какви обувки трябва да си сложим на Цветница 2015?“ и точно затова ще ви покажем директно последните модни тенденции при обувките за пролетта продиктувани от големите в бизнеса.

На висок ток, равни или с някоя по-странна платформа обувките тип Гладиатор са правилната насока особено ако искате да ви забележат и ако искате да покажете не малка част от краката, а защо не и педикюра си?

С висок или пък не чак толкова ток или платформа винаги ще сте една глава по-високи от другите! И какво лошо има в това? Насочете се към по-свежите и живи цветове, ако искате да се представите пролетно за празникът на Цветята тази година.

Ако изберете да носите на Цветница обувки или сандали с ниска подметка задължително ги използвайте като допълнение за облеклото, а не като основен акцент и в този дук изберете тъмни или не особено ярки цветове, въпреки че с подходящ тоалет и това е възможно.

Ако вече сте готови с тоалета за Цветница 2015, споделете с всички какви обувки сте си избрали (най-добре със снимки) чрез полето за коментар по-долу.

ВИЖТЕ ОЩЕ

1 КОМЕНТАР

Оставете вашият коментар