Kenneth Cole Mankind UltimateKenneth Cole представи своят нов мъжествен парфюм Mankind Ultimate, като новата и подобрена версия на парфюма за 2015-та година. Новото заглавие е продължение на оригиналният Kenneth Cole Mankind (2013), като в подобрената му формула се забелязва изместване на дървесните нотки към сърцето на парфюма. За разлика от първият парфюм който имаше характерен и топъл пикантен аромат, композицията на Mankind Ultimate ни предлага интензивна смесица от дървесни тонове, подсвежени от акордите на цитрусови плодове и краставица.

Kenneth Cole

Беше обявено, че новият Mankind Ultimate е създаден за да се отпразнува еволюцията на модерният мъж. Мъжът който е самоуверен, обичащ да приема предизвикателствата и със много силно съзнание което му помага да преодолява трудностите на ежедневието.

Композицията на Mankind Ultimate започва с нотки на свежи цитруси и морски нотки, както и освежаващият аромат на краставица смесен с ветивер, кашмир и сандалово дърво. Най-топлите и тежки нотки в състава му са тези на мускус, тона и мъх.

Kenneth Cole Mankind Ultimate-perfume

Флаконът на новият Kenneth Cole Mankind Ultimate остава непроменен от този на предшественика си по форма, но този път е оцветен във сив цвят. Той ще бъде само във вариант от 100ml Eau de Toilette и засега ще може да бъде поръчван само от официалният сайт на Kenneth Cole.

Рекламно лице на Kenneth Cole Mankind Ultimate е Noah Galloway, за който господин Cole каза:

Ноа Гаууей е известен със своята сила. Тази негова сила идва от волята му да постига значителни неща, от желанието му за съревнование и чувството му за стил и смелото му сърце. Абсолютната сила се крие именно в тези качества.“

Композицията на Kenneth Cole Mankind Ultimate

Връхни нотки: водни нотки, цитруси и краставица;
Сърдечни нотки: цветя, ветивер и кашмир;
Базови нотки: дъбов мъх, мускус, бобова тока и сандалово дърво.

Kenneth Cole Mankind

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар