Пролетта несъмнено ще дойде и тази година и в този дух открих доста интересни кожени якета за дамите някои от марки като KARA LEATHER & MESH JACKET, Manuel Ritz и Mango.

Първо ще започнем с якето на Manuel Ritz което има каталожен номер 1636HD517L 143413 99 и което все още е с неизвестна цена. То е с нецентричен цип и доста елегантна линия, подходящо за ежедневието.

spr-women-coat-2015-1

 

Следващото яке което ми прикова вниманието е дело на KARA LEATHER & MESH JACKET и може да бъде намерено в Bebe за някъде около 329 Щатски долара. Изключително удобно якето е изработено от естествена кожа в комбинация с полиестер. Освен коженото яке можете да закупите и панталон в същият стил.

spr-women-coat-2015-8

Прескачаме директно към Mango с новата им разпродажба от която можете да си купите така нареченото Mango Leather Biker Jacket само за 169 Долара. Това кожено яке е подходящо за по-млади и спортно ориентирани дами.

spr-women-coat-2015-7

Можете да закупите директно от Express коженото яке (MINUS THE) LEATHER JACKET за точно 126$. То е с изчистена класическа линия, която подчертава елегантната фигура и се вписва просто чудесно в ежедневният тоалет.

spr-women-coat-2015-9-(MINUS THE)

 

Още едно яке което този път е дело на Calvin Klein и се казва Repeat Moto Jacket определено ми хвана окото. Неговата цена варираше доста, но най-добрата оферта която успях да намеря е около 120$ от amazon.com

spr-women-coat-2015-2

Тази пролет определено има с какво да се зарадваме, особено ако си търсим кожено яке и то много изгодно!

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар