Творческият директор на Луи Вюитон – Никола Гескиер има качествата които разграничават великите модни дизайнери от хилядите други в същата индустрия. След като видяхме последната есенна колекция на Louis Vuitton, стана ясно от това че: Великите дизайнери могат да достигнат до мислите ни и да ни кажат какво искаме. Теса тези които успокояват притесненията ни, отъждествяват объркването ни и ни повдигат духа. Те са психотерапевти, социологисти на модата които които карат кръвта ни да се раздвижи с вълнение от това колко е прекрасно да си женствена и жива сега.

Дори всеки малък фасет от новата колекция на Louis Vuitton ръководена от Гаскиер ви кара да се чувствате така. И самият той казва:

“Мисля че всичко което съм правил досега ме подготвяше за това…“, зад кулисите Гаскиер каза още „Модата се крие в иновацията и традициите, с ляко технологично третиране на класическите платове по технически начин.“

Всичко което Гаскиер е правил преди в Balenciaga, разбира се не е за подценяване защото работата му там го е преместила от ролята му на задкулисен дизайнер до основен двигател на модата днес. А модата днес е нуждите на идващото утре и въпросите на които трябва да се отговори днес!

А отговорите са разбира се индивидуалност, простота, разнообразие, красота, практичност, привлекателност която те кара се обърнеш, един голям, набор от желания които само един велик дизайнер може да обедини в една цялостна колекция. И разбира се Гаскиер успя да представи този сипе-желан асортимент за тази Есенна колекция.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар