Със сигурност не е лесно да сте модел и да поемате по четири дефилета на ден в чужда държава и особено по време на най-ексцентричното шоу изобщо Paris Fashion Week. Сещате се за фразата „Работи и си Почивай“, със сигурност на моделите не им остава много време за частта с „почивай…“, но когато сте млади, усмихнати, изпълнени с жизненост и ако всъщност се забавлявате от непрекъснатите дефилета, определено можете да вземете най-доброто от претъпканият си график!

За пример можем да вземем Хелена Северин която се занимава със златните рибки които си е купила или са и подарили (не знам) по време на почивката си, Мартие Верхоеф която се предвижва на скутер до шоуто или задкулисният екип от брюнетки които се снимат в поза опаковани и готови за разходка с колекцията на Céline. Наистина не е толкова лошо! Можете да попитате Тилда Линдстам, на следващата сутрин след шоуто на Givenchy kiss curls , все още не-разбрала какво се случва и с чиния пържени картофки до нея.

Ето на следващите снимки ще можете да видите трескавият живот, на моделите за няколко минути когато са в почивка по време на Paris Fashion Week.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

0 1430

0 844

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар