Ню Йорк, Милано, Лондон или Париж, къде мислите, че можете да срещнете най-причудливите форми и идеи в облеклото на модните откачалки? Ако си мислите, че има място на света където можете да видите по-откачени „модни“ интерпретации от тези по улиците на Токио със сигурност сте в голяма грешка!

Със сигурност уличният стил има най-силно проявление и дори смея да твърдя най-силните корени именно в Токио, където не е нещо непознато да видите младеж облечен точно както си се представя, или момичета облечени в своите Cosplay костюми и въобще не споменавам стигащите до фанатичност борещи се за титлата „kawaii“ ученички…

А по време на модната седмица в Токио можете да видите смесица от модните трендове навсякъде по света, че дори и от миналото например през 30-те години на 20-ти век. Тук сигурно е единственото място където може да се види всичко от Givenchy до Comme des Garçons и безбройните модификации на запалените участници в уличното изложение.

Но може ли с думи да се опише това което трябва да се види? Със сигурност не и затова са снимките, които можете да видите по-долу.

ВИЖТЕ ОЩЕ

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар