Armani-Code-Turquoise-for-Women

Вчера късно вечерта от Армани обявиха появата първо на новият си дамски парфюм Armani Code Turquoise for Women, а днес и на версията за мъже Armani Code Turquoise for Men. Дамската версия ще изпревари своята „по-силна“ половинка и се очаква да бъде показана на витрините през ранният Април 2015-та.

Както можете да познаете от светлите Тюркоазени цветове, новото ухание ще бъде изключително подходящо за сезоните в които имате нужда от освежаване по време на ежедневието. Armani Code Turquoise for Women освен свежест ще предложи и доста добра бленда от бели цветни нотки, някои пикантни нотки и дори ориенталският дъх на ванилия, но за това ще говорим малко по-надолу.

Ароматът на дамският Code Turquoise спада към Плодово-Цветната група и препоръчаната му употреба е за през пролетта и лятото. Има изтънчен, както казахме лек-цветен не натрапващ се плодов аромат, затворен в бутилка със стандартната форма на Armani Code за жени, но в почти прозрачно шише в приятен синьо-зелен цвят. Към момента не е известно дали ще се предлага само в 75мл или 50мл, но има възможност да бъде наличен и в 2-та варианта, като и 2та ще бъдат с концентрация на Eau de Toilette.

Композицията на Armani Code Turquoise for Women

Връхни нотки: портокалови цветове, нероли и круша;

Сърдечни нотки: джинджифил, жасмин и цветове на африкански портокал;

Базови нотки: мускус, ванилия и още веднъж цветове на портокал.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар