VIP Men ClubСпециално за идващата пролет на 2015-та година Carolina Herrera представи два нови парфюма от линията 212 VIP, разбира се единият за мъжете VIP Men Club и другият за дамите 212 VIP Club. Идвата нови парфюма ще бъдат предлагани в лимитирана серия която ще се предлага само през 2015-та година ексклузивно.

Новите допълнения към линията на Carolina Hererra  са наследници на 212 VIP за жени (2010) и 212 VIP Men (2011), които стартираха тази линия вдъхновена от нощният живот на New York и привилегиите от които се възползват важните личности.

nd.30426

212 VIP Men Club Edition е парфюм който се обръща към градският стил и настроение. Той ще се предлага в стъклен флакон и цветове преливащи от златно металически към прозрачен цвят. Ще бъде наличен само във флакон от 100мл Eau de Toilette.

Връхни нотки: водни нотки, черен хайвер и лайм;
Сърдечни нотки: дървесни нотки, черен пипер и индийско орехче;
Базови нотки: светли дървесни нотки и шоколад.

212 VIP Club Edition за жени

212 VIP Club Edition за жени е по-топлият от двата аромата и е насочен към по-изтънчените дами които желаят нов парфюм за вечерта през пролетта и дори през зимата. Той ще бъде оборудван със добре познатият флакон в преливащ от сребърно металически цвят до бледо розов и ще се предлага само във флакон от 80мл Eau de Toilette.

Връхни нотки: черна боровинка и цитрусови плодове;
Сърдечни нотки: два вида жасмин;
Базови нотки: пачули и бял мускус.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар