Мина повече от седмица след като Петър Дъндас се раздели с Емилио Пуци и новините за неговото официално присъединяване към къщата на Роберто Кавали са вече факт или поне така стана ясно след изявлението му днес. Това ще бъде пълен кръговрат в кариерата на модният дизайнер с Американско-Норвежки произход, любим на своите почитателки заради дрехите които той винаги прави секси и горещи за незабравими моменти.

Peter Dundas

Новата работа която той прие няма да промени обичайните му занимания тъй като ателието на Емилио Пуци в което досега работеше се намира само на няколко мили от новооткритото ателие на Роберто Кавали във Флоренция.

Дъндас има история в Роберто Кавали още от 2002-ра година та чак до 2005-та когато той е дизайнерът зад кулисите отговорен за моделите на Кавали, възобновяващи рок-кокетността в модата. След фарса с Емануел Унгардо и застоя в Revillon, къщата на Емилио Пуци е предпоследната спирка на Дъндас за последните 7 години. Сега отново той ще поведе своите почитателки към новата къща на Cavalli, лоялни почитателки като Киара и модели като Аня Рубик, Гиги Хадид и Джоан Смалс.

 

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар