denim-jacket-1

Да вече е официално. Пролетта е тук и това означава само едно нещо: ще излезем навън с дебелите си, цветни и топли дрехи имащи идеята да задържат топлината под тях, които ще ни позволят да задоволим модните си потребности и да се порадваме на приятното време.

Да ви кажа честно винаги когато започне пролетта и лятото се паникьосвам, главно заради това, че си давам сметка колко бързо се движи годината и също какво по дяволите ми е отнело толкова време? Ако и вашето „бикини тяло“ е в дълбок-дълбок сън и не иска да се събуди сигурно тайничко се молите за една последна студена вълна, която да му позволи да си почине още малко?

Нека не се отклоняваме повече от темата. Докато лятото ни удари има все още време, пролетното време на което можем и определено трябва да му се насладим особено от модната страна, защото тази пролет е истински плодотворна. И как няма да е плодотворна пролетта след като вече бяха представени всички пролетни, летни и зимни колекции на известните марки, а и на някои по-нови такива! А и както предполагам знаете пролетта е сезон в който можете да носите както есенните бутуши, така и летните полички, а да не говорим за безбройните комбинации между тях! И разбира се якета. Всякакви якета. Якета които можете да носите върху всичко. Якета, якета, якета!!!

Започнах ли да звуча твърде странно? Якета…

spring-jackets

 

Какви са якетата през пролетта на 2015?

Обичайните платнени якета, както винаги са в играта и винаги ще бъдат, за 2015-та година има нови звезди които изгряха съвсем наскоро и по мое лично мнение нека да разчупим познатото. За пример: кожените якета не трябва да са черни. Пролетните анораци не трябва да са… анораци. Изтърпете ме още малко и ще се впуснем в лудата мода при якетата за пролетта!

Кожените якета.

Досега предполагам сте чули доста неща за кожените якета, а и преди-малко казахме още някои няма да повтаряме, това което ще кажа е, че цветните кожени якета в мометна са супер популярни като се започне от електрикаво-сини и зелени на цвят и стигнем до златисти и кафеви на цвят якета.

Как да ги носим? Буквално можете да ги носите дори и с чоропогащи. Кълна се! Предизвиквам ви в случай, че не сте да пробвате да ги носите със служебният си костюм или вместо леко сако. Със сигурност е по-изискано.

Дънкените якета.

Със сигурност не са нищо ново. Много популярни през 80-те и 90-те, също така бяха прокарани през миналият сезон, но по мое мнение доста незабележимо, в сравнение с вълната която се очаква да ни удари тази пролет. Предвиждам, че дънкените якета ще бъдат също хит, особено тези които не са твърде тъмни и кичозни. Тези които са много „Рок енд Рол“, които имат много копчета, значки или дори кристали ще са удар, който можете да направите първи!

Как да ги носим? По същият начин както и кожените, ходят с всичко, но имайте в предвид, че носят повече спортен дух и ежедневно настроение. Можете да експериментирате с тях, пък може да се получи така, че сте стартирали нова тенденция!

Леко палто.

То просто винаги ще е модерно. Изключително много харесвам леките материи, тези в кожен цвят или бяло и мисля че този сезон ще са отново на сцената. Сещате ли се за тези в стилът на 80-те, които са супер дълги, с заоблени ръкави и леко уширени?

Как да ги носим? Буквално всеки избор е правилен, но препоръчвам да избягвате комбинацията им с прекалено големи поли или рокли защото може да изглежда прекалено странно вместо женствено. Идеално се вписва в бизнес стилът, с официални поли и рокли и дори къси панталонки.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар