Вчера след обяд се проведе модното ревю на новата Есенна колекция за 2015 на Valentino, моделите на които са разработени от Пиерпаоло Пиколи и Мария Грация Чиури. Освен всичко останало краят на шоуто бе доста звездно заради присъствието на Бен Стилър и Оуен Уилсън, главните актьори на Золандър 2 който ще бъде прожектиран през идната година, които закриха със самоуверена стъпка дефилето облечени изключително добре в дрехите от филма. Повече за тяхното участие в събитието можете да прочетете на тази страница.

В представянето на новата колекция можеше да се види всичко което може би липсваше от модната сцена през последните седмици, а именно по-тежки и тъмни цветове, строга на места но всъщност разпусната духовно линия. Дизайнерите сумираха всичко това и казаха „Ние смятаме, че вие трябва да сте свободни за да бъдете себе си…“

Всичко това се видя от моделите които дефилираха облечени във Valentino. На сцената можеха да се видят дрехи от практични до доста женствени, от сложни до изключително елементарни модели, като повечето бяха във бяло и черно.

Модното Италианско дуо Чиури и Пиколи споделиха, че този път те черпят своето вдъхновение от две дизайнерки едната Emilie Louise Flöge, която се е занимавала с дизайн на текстил и другата Celia Birtwell, която е специализирала в принт дизайнът. В крайна сметка Есенната колекция на Valentino взаимства похвати и идеи от делото на тези две жени.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар