Независимо дали говорим за шокиращ бял пигмент под веждите или за кърваво червените устни, модното съобщение на последното изложение в Париж бе просто приветстване на индивидуалният стил. От Ню Йорк та чак до Париж, дизайнерите поднесоха нов и независим стил, като размениха анонимността която моделите имаха до момента за подчертаване на тяхната индивидуалност. Това се забелязваше не само в гримовете, но и в прическите!

Можете ли да сбъркате разрошеният стил на Mica Arganaraz, или пък воднисто-розовият цвят на Fernanda Ly по време на шоуто на Луи Вюитон? Не е ли точно това начинът по-който да направите впечатление? И точно затова в тази статия ще обърнем внимание на детайлите, които са следващото естествено нещо което би ни направило впечатление след приказните модели на дизайнерите!

1. На опашка!

Това сигурно е най-често срещаната всекидневна прическа за която можете да се сетите и този аспект като, че ли бе взаимстван и приложен в шоутата на Prada и Dior по време на Модната Седмица.

2. Силно подчертани очи!

Различните решения за подчертаване на визията е вторият най-забележим момент от тенденциите за есента. Можем да започнем от бялото подчертаване с четката при моделите на Kenzo и да стигнем до животински-агресивните мотиви при Saint Laurent.

3. Естественият избор!

Ако призивът на сезона е погледът към индивидуалността и ако може да се сведе до едно нещо, това най-вероятно щяха да бъдат разнообразните прически по време на дефилетата. Може би индивидуализмът беше най-добре отразен и подсилен по време на шоуто на Bottega Veneta и това на Céline, където моделите дефилираха със своята естествена прическа, каквото и да означава това!

4. Свежата кожа!

Може би най-добрите препоръки за сезона: Пийте повече вода, инвестирайте повече в своят овлажнител и си почивайте повече за да имате по свежо-изглеждаща кожа! Зад кулисите се виждаха гримьорите на Calvin Klein, Valentino, Nina Ricci и Balmain които нанасят прецизно масла и коректори по кожата на моделите за да изглежда по жизнена и искряща тяхната кожа не, че това е нещо ново, но тази година на това се наблягаше доста усилено и може да се види от всички снимки.

5. Спектърът на червените устни!

Рано или късно винаги се стига до устните! И какъв по добър начин да ги направим забележими от това да нанесем подходящото червено червило? Да не си мислихте, че има само един нюанс? В червеният спекър има толкова много разновидности, че със сигурност е по-вероятно да ви свършат парите в портмонето преди да сте го напълнили са 1/10 от разновидностите на цвета.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар