top-6-portmoneta

Тази година модните тенденции при мъжките портмонета са насочени към класическата и изчистена линия. Едни от най-добрите портмонета за 2015-та година идват от добре познатите ни марки като Gucci, Prada, Boss и още някои които ще споменем по надолу.

Както винаги е важно как съхраняваме парите си, има хора които истински вярват, че успехът им се гради на това (а защо не?) и според много проучвания през 2015-та ще се похарчат доста пари за мъжки аксесоари, каквито са и портмонетата от кожа, били те с цип или разгърнати.

Днес ще разгледаме 6 мъжки просто прекрасни портмонета, които избрахме според тяхната популярност и продажби, които вече започнаха. За да не ви държа повече в напрежение мисля да започна с #6…

Top-burberry-portomone#6. Едно от новите кожени портмонета на Burberry определено ми хвана окото, както се оказа в последствие и на купувачите. То е в много приятен син цвят и предлага удобство и изисканост.

top-boss-portomone#5. Boss е следващата марка която оглави челните позиции според потребителите и статистиците. Беше лансирана една изцяло нова линия с мъжки портфейли, които със сигурност няма как да не бъдат оценени от познавачите.

Top-Prada-portomone#4. Следващото предложение е от Prada и със сигурност не е за изпускане. Ако искате да усетите италианският луксозен стил на марката, определено бихте искали да се насочите към този модел изработен от висококачествена кожа и с логото на марката изработено от метал в единият ъгъл.

Top-tommy-hilfiger-portomone#3. E моят фаворит, но явно не според всички модел от Tommy Hilfiger, който беше пуснат във веригите предлагащи марката през самото начало на 2015-та. Изработен от мека кожа, този портфейл е изключително приятен на допир, а визията му е просто уникална!

top-armani-portomone#2. Просто Armani! Няма нужда от представяне или излишни суперлативи по адрес на продуктите на тази Италианска марка. Портмонето е изработено от кожа, като в единият край с магнит има затварящ механизъм под който може да се види логото.

Top-gucci-portomone#1. Абсолютният лидер според мнозинството е Gucci с едно от най-красивите мъжки портмонета досега!

ВИЖТЕ ОЩЕ

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар