Следващата седмица е празникът на цветята Цветница за 2015-та година, един от големите и уважавани празници заради смисълът който носи и многобройните именници които честват своят празник на този ден.

Как да направим Цветница 2015-та по прелестна?

Най-лесният начин със сигурност е като сложим прекрасна рокличка с пролетни мотиви, но кой решава какви са пролетните мотиви? Дизайнерите със сигурност са подготвили страхотни модели за тази година, но се пригответе за не толкова изразено флорално присъствие в шарките!

Защо ли? Ами ако се замислите настроението не винаги идва от цветята, дори не е задължително да идва и от ароматите! В интерес на истината цветовете са тези които възбуждат съзнанието и любопитството ни. Като се има предвид и умората която ни е налегнала, след продължителната зима, която все още не иска да си отиде и сивите цветове с които е придружена очите ни имат ако не нуждата поне желанието да разнообразят спектъра от цветове.

Червено, зелено, жълто, бяла, а защо не и всичките цветове на куп? Модните гурута са помислили и за удоволствието на очите тази пролет, като въпреки всичко все пак се срещат и модели които да имат по някое цветче отгоре си.

Както можете да видите от снимките по-горе при роклите за пролетта и Цветница 2015 се набляга на индивидуалният и изчистен стил, на разгърнатите рокли и доста често на белият цвят, символизиращ чистотата, възраждането и освобождаването от затворените пространства на топлите ни и уютни зимни кътчета в които сме се подвизавали през изминалите седмици.

Понеже Цветница наближава, очаквайте още модни напътствия през идната седмица…

ВИЖТЕ ОЩЕ

НЯМА КОМЕНТАРИ

Оставете вашият коментар